Cellulite : Bewegen, masseren en wegwerken

Bewegen, masseren en wegwerken

Tegen cellulitis is zelfs het meest ingrijpende dieet onmachtig. Een evenwichtige voeding gecombineerd met het trio "bewegen, masseren en wegwerken" blijkt echter een geducht wapen te zijn in de strijd tegen de grootste vijand van de vrouwen.

Een evenwichtige voeding en voldoende beweging zijn absoluut aan te raden. Wanneer cellulitis aanwezig is, moet de aanvoer van calorieën in het oog gehouden worden: minder vetstoffen, minder suikers en meer lichamelijke activiteit, dat is de aanbevolen gedragslijn, maar die blijkt nog onvoldoende te zijn. Je kunt op twee manieren bijkomende inspanningen leveren: nutricosmetische producten innemen en een vermageringscrème aanbrengen.

De topeffecten van de nutricosmetica
De voedingssupplementen van vandaag, die de positieve eigenschappen van verschillende bestanddelen combineren, zijn het resultaat van weldoordachte ontwikkelingen op weg naar een goed resultaat en een zo groot mogelijk positief effect. Sommige ingrediënten zijn echte sterren geworden: vochtafdrijvers, vet- en calorieverbranders zijn zeer gegeerd bij diegenen die op zoek zijn naar een
slank figuur.

Nieuwe voedingsmethodes worden onderzocht
Calcium en sommige thermogenische stoffen die men bijvoorbeeld in thee of koffie aantreft (cafeïne en andere fenoloplossingen), zorgen voor een beperkte opslag van vetten en voor de afbouw van reeds opgeslagen vetreserves. Via orale weg, kan men ook stoffen innemen die er in de diepe huidlagen voor zorgen dat de structuur van de huid opnieuw wordt opgebouwd. Glucosamine bijvoorbeeld helpt de huidopspannende vezels van binnenuit versterken. Maar om goed te vermageren, moet je verdergaan
dan de structuur van de huid. Door aanvullend een vermageringscrème te gebruiken, ga je inwerken op de overtollige volumes.

Wat kan je bereiken met vermageringscrèmes?
Zij verminderen het overtollige plaatselijk aanwezige vet, beperken de opslag van nieuwe vetkussentjes en verbeteren het uitzicht van de huid. Na een behandeling van 3 tot 4 weken, zie je al een aantal resultaten: de bilomtrek is verminderd met 0,5 tot 2 cm, de buik is vlakker geworden en de huid gladder. Welk product je ook gebruikt, volg de behandeling zoals voorgeschreven en laat je niet na enkele dagen ontmoedigen als je na enige tijd van de eerste resultaten wil genieten.

Ook de moeite om te proberen
Retinol: een vorm van vitamine A, retinol is een antioxidant dat vrije radicalen neutraliseert en de opslag van vetten helpt voorkomen.
Cafeïne: is nog steeds een van de meest doeltreffende middelen in de strijd tegen cellulitis. Cafeïne heeft een lipolytisch effect, wat betekent dat zij vetafbrekende eigenschappen heeft.
Collageen: een lijmvormend eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel in het menselijk lichaam. Collageen zorgt voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid.
Heel wat andere producten die een invloed hebben op de vorming of de bestrijding van cellulitis zijn op de markt verkrijgbaar. Elke onderneming creëert nieuwe producten door formules te ontwikkelen op basis van verschillende wetenschappelijk erkende cellulitisbestrijdende bestanddelen. Voor een optimaal resultaat, mag je niet vergeten dat massage nog altijd een uiterst belangrijk aspect van de behandeling is.

De uitwerking van anticellulitiscrèmes optimaliseren
Anticellulitiscrèmes hebben zeker verstevigende en zuiverende eigenschappen, toch gaat niets boven een goede massage. Deze crèmes worden aangebracht met bewegingen die veel weg hebben van manuele lymfedrainage (van de enkels naar de dijen). Andere crèmes breng je aan op de vetplooien en -kussentjes met een massage van het type 'palpé roulé'. De vingers maken enerzijds een drukkende beweging en anderzijds is er ook een rollende beweging met beide handen, steeds van beneden naar
boven.
Samengevat: bewegen, masseren en wegwerken zijn je beste bondgenoten in de strijd tegen cellulitis.

Op voorwaarde dat je de toevoer van afvalstoffen stopt door je darmflora en je metabolisme te verbeteren met VIANESSE, anders is het pompen met de kraan open !!! Webwinkel : www.vianesse-shop.be

Translate this Website

Facebook Twitter Linkedin

Vianesse Zoekers

Vianesse en ook :

"alcoholverslaving"
"alcoholiekers"
"drankprobleem"
"ontwenning"

"aanvangspakket"
"startpakket"
"maandpakket"
"kauwdrops"
"proteines"
"eiwitten"
"aminozuren"

"drankproblemen"
"suikerziek"
"abonnement"
"geestesziek"

Vianesse Kauwdrops en Professional Body Shape Naturel Vanille Choco --- Actief Vianesse Partner & Verdeler met Abonnement